Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ställföreträdande nationalisering.


Hemlig konferens i Litauen om "deputinisering"

Hemlig konferens i Litauen, där tre scenarier där Putin skulle förlora makten i Ryssland diskuterades. En hemlig konferens hölls i Litauen för att diskutera de scenarier som Rysslands president Vladimir Putin kan möta efter beslutet att invadera Mötet, anordnat av Litauens utrikesminister. Ministry, besöktes av ett 70-tal deltagare: före detta högt uppsatta politiker, experter, journalister, människorättsaktivister och till och med ryssar som har bott utomlands under lång tid, enligt Bild, citerad av Pravda.

 

"Putin förde Putinismen till Ryssland precis som Hitler gjorde fascismen socialt acceptabel i Tyskland. Det är därför Putins rike bör behandlas idag på samma sätt som det tyska riket under kriget 1939-1945 (andra världskriget). Hitler förtryckte tyskarna precis som han (Putin) förtryckte ryssarna. Men båda nationerna har gjort det lättare för sina despoter”, sa en S:t Petersburg-deltagare.

En annan deltagare sa: "Putin anser att ryssarna är etniskt överlägsna ukrainarna, så han har rätt att ta ukrainarnas hus och underkuva dem. Det är därför Ryssland måste "delegeras" så snart som möjligt."

 

Tre möjliga deputationsscenarier.

Tre deputationsscenarier diskuterades på konferensen.

 

Den första, och mest optimistiska, är att "Ryssland kommer att bli ett större Ukraina." Scenariot bygger på det faktum att det kommer att uppstå sprickor i ledningen för Kremls regim, demokratiska val och därmed Ryssland kommer att utvecklas efter Ukraina. Men scenariot är osannolikt.

 

I det andra scenariot skulle Putin bli avsatt av sina armégeneraler och underrättelsetjänster och ersatt av en ny, mindre krigisk regim. Scenariot sågs på konferensen som en möjlighet även för Ryssland, där "alla förändringar" anses vara "ett steg framåt" för tillfället.

 

Det senaste scenariot har kallats "skräckscenariot" och innebär ett "bottom-up-uppror" där de outbildade massorna gör uppror mot regimen av rädsla, förtvivlan och fattigdom. Under denna hypotetiska situation skulle förhållanden liknande krig bryta ut, gatustrider skulle börja i alla städer och Ryssland skulle sönderfalla i flera republiker.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 17:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Letter och anti-rysk propaganda. Vem är förvånad?
2022-05-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Uttalandet för ögonblicket, efter att Ukraina började ta emot Harpoon-missiler. "Vi har fått så många Harpoon anti-skeppsmissiler att vi kan sänka hela den ryska Svartahavsflottan."
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP