Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundande utsikt

Milslång ensamhet.
När parfymdroppar sakta tar slut.
Vi bär vår egen toppdoft.
Ett hav någonstans överallt.
Ligger sked med tystnaden.
Om natten.
I morgonen.
Faktiskt.
Ganska mysigt.
Ändå.
Ser mig om.
Tömd på ord.
Men diktens vita svärta avtar.
Men det som pirrar.
Det du ger.
Champagne.
Hälften jag.
Hälften du.
Tillsammans.
Vi blir hela.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-29 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP