Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträva och kämpa

En karusell

Av känslor

Far upp och ned

Stannar aldrig upp

Strävar kämpar

Svimmar nästan

Av karusellen

 Vilda fart

Vill hoppa av

Livet stänger 

In 

Frustationer

Prövar få dem ut

Stoppar upp

Tänker

Spelar ingen roll

Gett allt bort

Tiden får ordna upp

Står kvar

Med  styrkan inombords

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-06-04

  Grubbelmia
Tack för en text som berör! Så länge som styrkan inombords finns kvar, klarar man oftast av livets karuseller... Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP