Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Society, Av Zernatiah. Jag ville stryka alla zebror ur skriket. Men så kom jag på hur fint det är att ha ett riktmärke att sikta på i dart. Eller så gör jag som i sketchen om Tumba.


Kommentar på en text (2351) rimmad lyrika




På svenska blir minor* som att gå på ägg,
i andra länder betyder det något att bära skägg,
här lyser solen även på liten stuga,
här skiner ljuset även om den som kan duga,
ens eget jag kan stå målat på en vägg...



(På engelska har ordet 'minor'
en mindre avgörande betydelse)



(Sketchen om Tumba gick på teve för länge sedan. En besökare blev imponerad av att väggen var full av målade små piltavlor och i 'bulls eye' satt det en liten pil. Besökaren var imponerad av träffsäkerheten. Svaret kom som en pil. 'Enkelt, jag kastar först och målar sen...'. En del program och sketcher går i repris. Som den om 'En älgbiff' eller 'Legimitation'. Så det är inte bara dumt med en teve. Eller som jag råkade säga till mor en gång. 'Jag har förstås teve. Ibland är den på också')




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP