Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla<3


Origiastisk Bussokuseki


Spindelnätsverket

Tänk göra något drastiskt

skapar en röra

ett tuggummi löser allt

ben klibbar på tråden fast

Vilken rättvisa!




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-05-31 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP