Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM SKULLE VILJA VARA FÖRÄLDER TILL SIG SJÄLV ÄR FRÅGAN

I.

Överlevnadsinstinken av att på biologisk väg
avla barn bör av hänsyn till barnen begränsas
och endast vara prioriterat de med genetiska
arvsanlag vilka är friska och av gott virke.

II.

Då det inte har någon verkan av att förbjuda
de outsläckliga könens lust och de hungriga
magarnas omättliga hunger,kan man lindra
nöden i världen genom kemisk kastrering.

Vid adoption säkerställs att blivande adoptiv-
föräldrar uppfyller vad som anges i ( I )

III.

Att avla barn på biologisk väg däremot har
inga krav mer än att vara potentiellt köns-
mogna.

Världen får de monster det förtjänar.

IV.

Innan någon beslutar sig för att skaffa barn,
bör de noga överväga om de skulle kunna
tänka sig själv som förälder till sig själv.

V.

Som synes består mänskligheten i över-
vägande majoritet av dumskallar i dum-
i huvetbyn där alla var genier innan de
blev vuxna.

-

.







Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2022-05-30 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP