Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekologiska jordgubbar har blivit häxans giftiga äpple.

Den amerikanska federala läkemedelsmyndigheten undersöker möjligheten av utbrott av mystisk hepatit hos barn orsakad av ekologiska jordgubbar.

Utbrott av mystisk hepatit hos barn orsakade av ekologiska jordgubbar. Amerikanska myndigheter har inlett en utredning.

Under tiden har 33 länder på alla kontinenter rapporterat mer än 650 fall av hepatit av okänt ursprung.

I allmänhet handlar det om barn under 5 år som initialt visade symtom på gastroenterit följt av gulsot.

De flesta fallen är i Spanien och Storbritannien.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-31 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP