Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkräkningen börjar på marken i NATO land .

Folkräkningen börjar på marken. Hur granskarna kan identifieras.

Fältgranskningsstadiet kommer att äga rum mellan 31 maj och 17 juli.

I det här skedet kommer insamlingen av folkräkningsdata att göras genom intervjuer ansikte mot ansikte, endast med hjälp av surfplattor, och folkräkningsfrågeformuläret är identiskt med självgranskningsstadiet, sade National Institute of Statistics.

"Den 31 maj , 2022, påbörjar insamlingsfasen av folkräkningsdata genom att flytta granskarna till adressen till den vanliga bosättningsadressen för befolkningen som inte gjorde en självgranskning online mellan 14 mars och 27 maj 2022.

De hushåll i befolkningen som inte slutförde folkräkningen frågeformulär korrekt och fullständigt kommer också att besökas.

Data kommer att samlas in från alla personer, oavsett medborgarskap, som vid referenstiden för folkräkningen hade sin vanliga vistelseort i Rumänien (som den 1 december 2021 bodde i Rumänien under en period av minst 12 månader)

”Skillnad mellan 2 miljoner representeras av antalet frågeformulär för obebodda bostäder, samt av flera frågeformulär (personer och bostäder granskade flera gånger) och ofullständiga.

För den sista kategorin (ofullständig) utfärdas inget bevis på självgranskning.

National Institute of Statistics (högkvarter och territoriella statistiska direktorat), tillsammans med stadshus och lokala myndigheter, har förberett ett antal av 20 000 fältgranskare för denna åtgärd.

" Frågan var ungefär så här: Är du säker på att detta är den verkliga skillnaden mellan makar?

Och om det stämde kunde de föra det vidare.

Den här varningen försökte inte diskriminera någon, den var bara en varning om att vi ville försäkra oss om att åldersskillnaden är den verkliga." befolkning.

Från och med tisdag kommer recensenterna och knacka på hos de som inte recenserat i första skedet.

De är skyldiga att komma till samma adress flera gånger, lämna informationsmeddelanden och prata med ägarföreningarna.

Personer som inte svarar rätt på folkbokföringsfrågorna och vägrar prata med granskaren kan få böter.

Intervjuerna ansikte mot ansikte kommer att äga rum mellan den 31 maj och den 17 juli.

Köer med hundratals personer bildades i de assisterade granskningscentrumen på fredagen.

Den andra etappen av folkräkningen inleds idag på tisdag och granskarna kommer att gå med surfplattorna, från hus till hus.

Trots att folk försökte hålla koll och undvika konflikter tändes andan efter mer än en timmes väntan i ett granskningscenter. De flesta kan inte vänta, shoppa och ge upp.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-31 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP