Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi svälter! Det händer ! 123 dollar fatet, tack Michel och 27 kottar!


Euron faller, det var amerikanernas spel att köpa av dem.

Euron faller, det var amerikanernas spel att köpa av dem.

Gräv upp dig och du vill inte falla i gropen....... det är ungefär det!

EU har förbjudit den mesta importen från Ryssland.

Europas ekonomi, det går head to head, dollarn stiger, amerikaner säljer vapen och olja till en premie! EU destabiliserar och Amerika firar!

Rubeln har också stigit, och fastighetspriset på Wall Streat, som sätter tonen för dollarn, har fallit! ...

Vintern är på väg!

Det är då du knullar din tur. Fortsätt så !!

Och vem vinner på detta beslut, eftersom alla européer förlorar ...

"... Efter att RYSSAR gripit komikern ...

-Vi kommer att vilja ha en offentlig avklassificering av alla Ukrainas löfteskontrakt undertecknade under bordet till förmån för de amerikanska miljardärerna som folk dumheten "inte har en aning om ..."

På de amerikanska orderna.

EU är självförstörande.

Kanske kommer vi efter EU:s upplösning att återta den suveränitet som politikerna sålt för ingenting!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-05-31 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP