Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland måste lida i svår botgöring.

 

Det ryska folket är avsett att leva i total isolering.

 

Vad betyder det för Putins misslyckande att leda under de ständiga trakasserierna av hans tonårsvän, komikern Zelinski?

Men nu har han gått för långt. Tvisten som grep oss och de andra folken, att vi gillade att hamna i andras gräl, det som började som ett spel av både militär och agerande initiering har blivit ett världsomspännande krig av självförstörelse.

 

Bara för att han agerade i förväg och avslöjade av övertagande av territorium, som giriga ockupanter konspirerade avslojad av  en företagsspion för att få tillbaka de vita områdena till stadgan.

Då blev fråga är romska intresse på tapet eller judiska Project bygga den nya stor Ukraina den Judiska staten och efter 96 dagar det svårt att begripa sig på vad handlar.  Men en sak är tydlig att världen ska sättas på plats, vi kommer inte att gå utanför vår omkrets ens till trädet framför huset utan anledning.

 

Ukraina var en föräldralös fästning som bestod av banditer, nynazister och eländiga emigranter och alla nationaliteter land er andravärldskriget.

 Varje liten flicka på balettskolan gjorde ett sponsringskontrakt, med söta tal så det var schemalagt på den globalalen för prestation som produkt.

Nu skriker ukrainska barn stoppa kriget, vi vill hem.Samtidigt har Ryssland öppnat upp möjligheten för föräldralösa eller krigssjuka barn att få ryskt medborgarskap utan alltför mycket problem.

Onda munnar säger att det är så de kidnappar dem genom att ge dem ryskt medborgarskap.

Det normal att när hamnar nu i refugställe hon vet att måste producera sig på egen hand.

Zelenskij talar aldrig om ödet för ukrainska barn och kvinnor i exil, vilket ledde till förtvivlan och död.

Hedersvis att vi i Sverige inte tillåter prostitution, och därför att inte så många vill stanna i Sverige annars det finns jobb i anständiga sektor...

Alla talar bra engelska, kanske till och med för bra för att inte vara tjuvar som är inkorporerade i ursprungslandets intresse.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-05-31 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP