Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obarmhärtigt bor sambarytmer, de orden skickade TrollTörnTrappan till mig. Jag lade till 18.


Längtar bort Stafett 46



Solen lyser
obarmhärtigt

över människorna

som bor i landet,
långt långt borta,

där sambarytmer
ljuder i natten.


Ibland längtar vi dit.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-31 18:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mycket fin dikt trots stafettuppgiften
Måtte vara svårare att få till det när
man ska använda givna ord.
2022-06-01

    Lena Söderkvist VIP
Så sant så. Känns som att diktaren i det här fallet sitter i ett fönster och tittar ut, och suktar som Askungen.
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP