Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt enda inlägg i klimat och miljö-debatten.


Lilla Insiktsboken 3

 

 

 

Vi säger att vi älskar våra barn,

men tar samtidigt död på den enda plats

de kan leva på.

 

 

@EFM




Övriga genrer (Aforism) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-02 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP