Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv(o)lust

Idag kom lusten tillbaka:
Skriv!
Skriv!
Skriv!
SKRIKER den.

Sådär ja,
nu har jag skrivit.
Kan du vara tyst nu,

så jag får sörja min olust ifred...




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-04 09:53



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Mer lustigt än olustigt faktiskt:-) Skriv på du bara!
2022-06-06

    Lena Söderkvist VIP
Jättekul. Mer komik på sidan! Folk är så himla allvarliga...
2022-06-04

  Chan VIP
Så härligt, det går verkligen i vågor. Jag tror att olusten behövs för att lusten ska fungera.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP