Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden den tickar ..


En dagdröm..

\"...En dag sitter jag på en parkbänk och ser några barn leka i en sandlåda. Solen skiner o man hör barnens skratt eka i bland husen..doftar nyklippt gräs i luften..

Man tänk om man kunde vrida tillbaka klockan och än en gång och glömma bort alla bekymmer och ansvar man har här i vuxenlivet.

Kunna bara njuta av den fria barndomens glada dagar med alla ytflykter och stoj o buståg man gjorde.

Tänk att tiden går så fort att man hinner knappt tänka på vad man har hunnit att åstadkomma här i livet.. 31 år av mitt liv passerar som en revy i mina ögon när jag ser barnen leka...

vissa minnen kändes så starka som om det hände igår..som t.ex den dagen när jag fick en kulpåse av min mormor ..och sprang glatt till sandlådan för att spela kula med kompisarna . men på vägen dit ramla omkull och skrapa sönder ett knä..och sen stå där med kulpåsen i ena handen och ensamt tår rinnande nerför kinden....\" AJ ! hörs det från sandlådan ..jag vaknar ur min dagdröm och inser att jag är tillbaka till verkligheten..dags att se till att barnen slutar att kivas..och bli vänner återigen.

Ta vara på tiden ...tiden går fort.....




Övriga genrer av Dreamkillen
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-08-04 12:15



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Trevlig nostalgisk berättelse med en fin uppmaning om att ta till vara den kommande ´framtiden´. Tack för skön läsning!
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Dreamkillen
Dreamkillen