Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter i köket -

ser blå himmel-.
gröna träd över alt.
en skog bredvid.
en fågel kommer glad att jag orkar .
ta mig upp.
har tappat rösten.
har ingen kraft.
sliper operera om benet .
får sjukgymnastik i stället.
felet mitt blodtryck sjunker-
är trött på denna allrgi
ögonlocken svullna
i bland ögon brynen.
får hosta hosta natt o dag.
hur länge skal jag stå ut
näsan rinner hoppet är långt borta.
det har varit för mycket sjukhus besök.
dom vill bara hjälpa en jag är trött trött.
vad skal jag fånga hoppet o tron .
i dag vet jag just ingen ting.
av birgitta skrev i dag 5.6 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-05 17:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga lige å vi lider….
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP