Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Petra har tolkat saken så att anledningen till att det kallas för 'Svenska flaggans dag', beror på att så många får för sig att 'hissa flagg' på en och samma dag. Tolkningen är fri sägs det. För den som lägger näsan i blöt gäller nog a


Gnällspikens parad juni 2022
Jag tycker att den som läser 'dina texter',
skulle gå över till att läsa 'mina texter',
som jag tycker mina är så mycket bättre.

Det stör mig så till den grad
att så många verkar läsa just dina...
...som ju inte alls är lika bra som mina.
Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-09 11:59Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En person sade till mig en gång för nu så länge sedan då det i tidningen stod att någon 'miljöaktivist' släppt ut en massa minkar från en farm. 'De skulle ju ändå dö', efter att ha fått veta att djuren som inte var fångade i naturen utan 'framodlade', blivit 'roadkill' då de förvirrat sig ut på en trafikerad väg intill. Antog att det var en förvirrad samt uttråkad aktivist som bara ville störa sig på någon och något. Unga människor brukar göra det, förvirrade vara. Sedan när de växer upp och blir pensionärer, så har de fortsatt av bara farten att vara just smått virriga och berusade av sin egen makt att 'agera'. Själv har jag aldrig varit ung och arg, bara litet virrig.
2022-06-21

    Ohemulen VIP
Haha :-) Bravo
2022-06-14

  Koloristen VIP
Jag kommer att fortsätta "gnälla" så länge ansvariga politiker och poliser vägrar att på allvar sätta ned foten mot gängen och dess frekventa dödsskjutningar.
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP