Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farväl Alexander Pusjkin (fragment)


Farväl

En sista gång vågar jag
närma tankarna till din kropp,
återuppliva drömmens
hjärtliga styrka
och tänka på din kärlek
med öm och skamlig sorg
..........................

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-06-07 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP