Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskelistan



Önskar 8 par armar och dito ögon i julklapp
om det vore för mycket begärt?
Insåg mina vänner har samma önskelista till tomten.
Plötsligt kändes livet inte lika trött
som förut,
kan det bero på vi är flera i samma båt.
Åskmolnet var vid gott mod, maken får besked
i juli om sin cancerbehandling
vi övriga peppade varandra

hoppas din dag varit ljus älskade uggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-09 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP