Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla.


Skraplotten


Skynda ögonblicken fånga
du vet inte vad du skrapar fram
nitlotten eller högsta vinsten
de trogna vännerna många
Jag är glad över att du finns
ur sorgen vaskas guldet fram.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-06-10 21:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack du är underbar hjärtekram
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP