Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertejp


blev räddningen
slangen som ny igen
dammsugaren brummar glatt
slukar i ett nafs dammråttorna
då går städning som en dans
Den andra med flott chassi
behöver manikyr
den kom från fabriken
kommer jag inte idag
gör jag det imorgon.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-10 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ett flott chassi ingen garanti.
2022-08-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP