Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grundstött?



Hur står det till med rättvisan moder Svea?
Se upp så skeppet inte strandar
på klipporna
då utsatta reser sig ur dyn
och vrålar mot skyn
Döda alla blodsugare och deras horor
vad är de annat som säljer ut sig för
en skål mat

Hur många naiva finns som tror på tomma ord
som serveras på gyllene fat
de kan förvänta sig bli rånade på allt
lyssna på dem som gått Golgatavandringen
och sett vad som finns under den polerade ytan!








Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-06-11 09:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
framtidens glas grumliga vatten
bilderna skymtar ändock

ha en bra dag Peter Pan.
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP