Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fleråriga

Indra undrar
Vattnet som passerar
Vems fötter

Om en stund
Är det glömt

Jag vill inte veta
Skogsbegravda
Kullar och dalar

Sjöbesudlade
De för mig bort
Till ett redan
Inombords befolkat
Landskap

De ligger begravda
Där nya människor
Gror

De känner inte varandra
Och de kunde aldrig tro

Hur de är unika och
Samma i ett slag




Fri vers av Oak VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP