Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Brandlarmet



Det var Latte som mig väckte
inte lönt nattlampan släckte
där finns inget batteri som måste bytas
inte heller några skosnören
behöver knytas
det var en knorrande mage
som hoppade hage

efter morgonens göromål
och brottslingars svaromål
i domstolen kommit till slutsats
skriva en uppsats
spindelben I är galen
ALDRIG på edra krokar nappar
går hellre i naturen
och slappar

I det största kräket på jorden
nästan en förlorar orden
som sätter sköra fjärilar i bur
fy en sådan vidrig natur






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-06-11 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP