Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vAr det DÅ


natten trädde in i mitt hus
det var du som var skuggan jag inte såg
som blåste ut varje ljus
när jag stod utanför sjukdomens dörr
du hörde mina ångestrop
var det då du hörde jag kunde ge mitt blod
bara han fick livet åter
var det då med dig jag talade
och du svarade.
"den du söker finns inte här"
var det då spindelben ville ha
det äkta som gått förlorat
var det då och nu
så mycket sorg
ångest och tårar
arvet
från spindelben






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-06-11 16:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så många dumheter här skrivs
frågar om pennan av den Onde drivs.
..
Familjen mittemot har bytt utemöbler
de nya har en viss charm.
Minstingen visar på temperament
ibland bjuds det på kalas
då fadern pekar säger hit och inte dit
Idag hör jag koltrasten över röken:)
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP