Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto ganska nykläckta


Tretton plus då morgonen vaknade



Nakna ungar värms av mammas fjäder
efter frukosten förankrad
hastade ut iklädd varma kläder
regnet väntades vid middagstid
några droppar föll genom de grå
ansträngande knog
energin läckte ut
middagen väntade
kollade väderappen
rena julklappen
kanhända håller tätt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-12 11:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Koltrasten har fått en lustig slutkläm i sången "en liten vissling"
2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP