Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Standin klokuggla



visst behöver vi alla en vikarie ibland
det kan vara då båten behöver lossas från land
ofta räcker inte händer till
att göra allt det händerna vill
Vet du vad ute i naturen blåser det vind
och innovationer blomstrar på kind

ha en bra dag älskade uggla kram<3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-12 12:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fnitter
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP