Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT LEENDE DRÖJER KVAR

Ett leende dröjer kvar

när hon sedermera drar

När tidsbristen pockade

och tankarna krockade

En värme som lockar fram

ett leende fritt från skam

Ett slags solidaritet

Och Gud är fullkomlighet

 

Ett leende- flyktigt, men

det kommer tillbaks igen

I början av sommaren

Ett minne från längesen

Fast ränderna har gått ur

och jag har en ny natur

Ett leende dröjer kvar

från flydda gymnasieda'r

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2022-06-12




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-06-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP