Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för du står ut klokuggla, jag gör det inte!!


Orrtuppar


Många tokar i denna värld
som ur kornet skapar sig
en avbild av något
som inte finns
och dansar runt guldkalven
Även en snigel
ser bristerna hos dem
som skandalöst fabricerar sagor
Förtjänsten med det?
du och jag de enda levande

jorden är full av skam




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-06-12 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP