Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solglimtar

Försenad anlände den
med rusande röst
ur vindarnas bröst
vinande kast
slet tag i varje frö
det mullrade i strupen
då öppnades knuten
och ur säcken vällde allt ut
Det brummade
ur stuprör och rännor
från jord till bord
flaxar tiden solen ifatt

då lapar solglimtar bort det våta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-12 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP