Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARSTRÄNDER

 

Att känna sommarljumma vindar
där på klippans kala häll
det doftar ljuvt från äng och skog
detta är en lyrisk sommarkväll

en så härligt fager tid av glädje
där kärleken till livet växer
med musik som ljuder underbart
till Gustaf Fördings gamla texter

ett så enkelt sommrigt liv av frihet
man hör vågors stilla brus
där på en orörd strand vid havet
som nu värmts av solens ljus

det är vår ljuva sköna blomstertid
till alla våra hjärtans stora fröjd
i detta lilla vackert enkla
ja själva stunden gör dig nöjd

du ser skrivna kärleksord i sanden
som nu så sakta suddas ut
vi ser dubbla fotspår som där leder
långt bort mot strandens slut

du så högt älskade vackra sommar
vi vill dig så länge hålla kvar
ja för du är ju trots allt för kort
men det allra bästa som vi har

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-12 20:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kom att tänka på Tomas Ledins text
Sommaren är kort, det mesta regnar bort.
Men även sommarregnet kan vara njutbart.
Fin sommarskildring av dig.
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP