Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslors rum

Går sakta

Genom

Reflektera

Ta med ord

Vaksamt

Formar

Ta dem 

Med

I känslors rum

Fångas upp

Ett hav

Trassliga relationer

Någon löser

Det inte bra

Har lite sans

För respekt

Värdighet

Sluta då leta 

Fel

Ös istället

Uppmuntran

Hoppfullheten 

Runt dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-13 14:34



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Kloka tankar du för fram här.
2022-06-17

  Bibbi VIP
De sista fyra raderna superviktig!
2022-06-13

  Monika A Mirsch VIP
Varsamt leder du läsaren genom känslorna, över upplevelserna - skönt!
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP