Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Dröm eller verklighet, inget som bekymrar en låtsaspoet när solen skiner från en klar himmel

Jag andas ditt namn
smeker din skugga med min
hand, vaknar upp och
och ser skuggor som dansar
hela himlen står i brand

Vad är dröm och vad
är verklighet, dansar de
tillsammans eller
är det bara ett uttryck
för längtan om tvåsamhet

Dagar och nätter
går hand i hand, drömmer om
ett torp vid havet
hur skuggan från din hand tar
mig med till drömmarnas land




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-08-04 17:30



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt kraftfull
Bra skrivet=)
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP