Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ung kille skjuten.

mördad i fredag,' var jag bor..-
kommer inte i håg.
hur många dom har skjutit
det är så nära var har
kärleken till .
människorna tagit vägen.
det är så tråkig.
har bara lust att gråta.
vet dom vilken smärta dom ger sina föräldrar -
av birgitta skrev i dag 14.6 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-14 15:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Det måste skjutas tillbaka för att avsevärt minska detta elände.
2022-06-15

  Niliboy
Ja huga ligen å huvva!
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP