Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RASISTFRITT CITY

Jag är trött på rasistiska

kommentarer

från tölpar som hänger

i flottiga barer

Jag är trött på deras

antydningar

Nu tar vi city!

Ta med din gitarr!

 

 

Rasistfritt city!

 

 

Jag spyr på rasistisk

propaganda

Den är idiotisk

och enahanda

Tristessen sänker sig

över oss

Alternativet:

Stå upp och slåss!

 

Rasistfritt city!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2022-06-15 16:40



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Väl funnet! Mota blåbrunhögern.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP