Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mysigt det regnar.

luften klar o skön.
regndropparna faller ner.
sitter på balkongen.
lyssnar på alla fåglar.
alt känns skönt.
det börja ljusna på himmelen.
skall inte folk vissa hänsyn.
får in granens rök i.
mitt stora rum sover där.
kan inte sova i mitt sovrum,
blir så mycket rök.
svårt att andas.
ag avskyr denna rök.
har bara lust att ge dom.
som sönder in rök i min lägenhet.
en riktig käftsmällmåste ja ha detta skit .
i mitt hem har jag inte rätt at t andas.
av birgita17-6.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-17 14:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Säg ifrån och bed! Då skall du se!
2022-06-18

  Öknens Ros VIP
Nonchalant av denna granne att förpesta sin omgivning med cigarettrök!
2022-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Den rökande grannen borde tänka på att röken inte stannar på den egna balkongen.
2022-06-17

  SatansSon VIP
säg till grannen sluta röka på balkongen.
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP