Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets under



sådd
vänta
längta
jorden spricker
livets början
ett litet grönt
sköra blad
att vårda
försiktigt
alltid ett under




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-18 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP