Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FEMINISTLAKEJERNAS BESPOTTELSE AV STRINDBERG

Osmakligt 

Osakligt

Omanligt

Skamligt

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-06-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP