Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda segel



Genom skogen far en hälsning
i kvällssolens sken med vinden från
havet som fläktar så löven darrar
och sprider solglimtar mellan var stam
och gren

Så lockande är havets bris
Och fastän havet är långt borta
Och timmen alltför sen

Ska du fortsätta drömma om vita segel
Färgade röda i solnedgångens sken













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-18 18:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vatten och hav kommer alltid att locka och fascinera oss. Det är något ursprungligt som slår an.
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP