Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄND VÄN

Så underligt att veta
att vi inte träffats än
du som skulle betyda så mycke
och bli min västa vän
Vilka vägar vandrar du
och vart går vägarna ihop
kanske har vi sett varann
men inte hört varandras rop
Så möts vi allra sist
just när vägen tagit slut
så smärtsamt att veta
att vi inte möts förut

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-19 12:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2022-06-20

  Vindsvala VIP
Sorgligt om det skulle bli så. Hoppas det blir ett sammanträffande snart!
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP