Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMEN

Vad är det
fö overklig dröm jag haft
drömde omen man
med varma bruna ögon
drömde
att han hälsade på mej ibland

Öskar att det vore sant

När jag vaknade
såg jag att någon varit här

Var det månne ingen  dröm

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-19 15:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, inspirerar tanke och känsla.
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP