Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junibagatell 1

 

 

Fordom en början

en lång väg når sitt slut snipp

snapp snut femtiotvå

års arbete vad ska nu ge

livet mening ord bara

 

ord kanske början

till något okänt vem vet

vad som väntar när

man vänder blad något helt

oväntat oavsett vad

 

så pågår livet

en dag en månad ett år

ättestupan får

vänta ännu en tid har

jag hopp om ett långt rikt liv




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-20 17:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hoppet lever men var dag kan vara den sista.
2022-06-23

  lodjuret/seglare VIP
Om det nu inte blir tredje världskriget förstås. Det har ju tjatats om den saken i över sjuttio år. En nedläggning av järnvägen sägs göra elen 'tillfräcklig'. Men skriva om sina funderingar verkade vara en bra grej redan på den moderna tiden mot slutet av sextonhundratalet... läser och för undras.
2022-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP