Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimlust 6



Prydnad

Kring lägerbålet
sjunger vi
med enda målet
Att bli
vänner så nära
att kunde vi bära
grannarnas börda
gjorde vi detta
med hetta
förda
som vi bad
till kärlekens stad

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-11 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP