Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG

Aldrig
har någon tittat på mej 
som du
men kanske det är både jag
och mina ögon som mognat
och ser
det  de inte förut
ha kunnat se
men jag tackar
den som visade mej vägen
den väg
som inte går att förutspå
så jag tar emot
din varma blick
och dej djupt
in i själen når

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-20 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP