Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kråklåt och fågelsång

En morgon på verandan
Med vinden från havet
som med svalka
försiktigt sveper in

Omgärdad av
tallarnas raka stammar
Sträckta mot himlens blå

De ståndaktiga träden
som ser om mig och mitt hus
Långt ifrån stadens brus

En morgon med kråklåt
och fågelsång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-23 09:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En dikt som förmedlar lugn och tillfredsställelse.
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP