Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖGN ELLER SANNING

Hon såg på honom och sa
ljug lite för mej
och säj
att du tänker på mej ibland

Han tittade upp  log sa
nää jag tänker sällan
och aldrig på dej

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-23 15:22



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Finurligt!
2022-07-18

  Marita Ohlquist VIP
En intressant dialog att läsa och fundera på.
2022-06-24

  Eva Helene VIP
Tål att tänkas på :)
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP