Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• På skoj 8



Prydnad

Poesi är en blandning av ord, bild och musik.

Är poeten en allkonstnär?


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-12-07 08:03



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det hette förut "bard"
de sjöng sånger
om sånt som hänt
i samhället...
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP