Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistik


Lägger de friska kornen till höger
och de sjuka till vänster
varför blir resultatet skrämmande
då vi mäter och räknar
och ser svaret
den som skakar på fingrarna
lämnar det blodiga vattnet
och de trasiga kläderna

gör sig skuldfri
vänder sig inte ens de nyligen
igenskottade gravarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-06-24 06:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Nog är det så då hjärtat till brädden
fullt av orättvisorna
som eskalerar i takt med samhällets
fullkomligt vidriga behandling
av sina medvandrare
då flyter pennans bläck utan plumpar
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP