Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommar 2022

min son kom halv 6 i morse.
gratta mig med en blomma i dag.
hämtade hunden gick ut.
minna andra barn .
här md barn barnen i går
fick en ny telefon med mera.
det viktigaste vi har varandra
har suttit på balkongen.
sen halv 6 i morse,
i två timmar.
lyssnat på fåglarna med katten.
måste gå i stänga dörren.-
när granarna börja röka.
läkarna säger till ej hela tiden..
du måste sluta röka.
jag säger har aldrig supit o rökt.
de är dom som röker bredvid mig.
tänker inte förstöra min födelsedag.
och tänks på dessa egoister.
av birgitta 24-6-2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-24 08:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen, vår gra. E röker också på balkongen, det står en askkopp där, men jag har aldrig sett den! Fint!
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP