Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här är ingen predikan för döva öron - det är en slutsats


Varför jag gett upp om människans goda?



därför dagligen bevisas
motsatsen - det onda

därför har den lede fått tillträde till scenen
och sotet färgar av sig på alla
även ljuset
vad annat finns att göra
än att isolera sig
eller flytta från orten

då rysningarna har blivit frossa!





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-06-24 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP