Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens sömn

har sovit med hunden.
på en tre mans soffa
hunden bakom ryggen.
längst in på soffan.
jag på en liten kant.
katten framför på en kudde.
dom vill vara nära.
vill inte puta bort dom.
sömnen blir ej bra.
är så trött.
hunden är gammal.
vet inte när hennes dagar tar slut.
katten1 år 8 månader,
dom är mina vänner .
ger mig glädje .
glad att dom finns.
kan skratta åt dom.
fast hjärtat gråter.-
a birgitta256.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-25 15:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hunden/katten är människans bästa vän, de sviker en aldrig.


2022-06-26

  Niliboy
Fint att ha så fina vänner!
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP